Personvern

Personvern
sterke-muskler.com har laget denne erklæringen for å vise vår faste forpliktelse til personvern. Følgende beskriver innsamling og spredning av informasjon praksis for dette nettstedet.

Informasjon Automatisk Logget
Vi bruker din IP-adresse til å diagnostisere problemer med vår server og til å administrere vår hjemmeside. Som de fleste web-servere, vår lagrer din IP-adresse i en loggfil når du besøker nettstedet. Denne informasjonen er kun for internt bruk, og vil ikke bli gitt ut.

Cookies
sterke-muskler.com bruker informasjonskapsler på noen områder av nettsiden (for eksempel forum delen av dette nettstedet). Informasjonen som er lagret på, er å aktivere nettstedet for å fungere korrekt, og gi deg ekstra funksjoner og fordeler som automatisk logger deg på.

Login Informasjon
Denne informasjon holdes strengt konfidensielle, og er ikke delt med noen tredjepart/selskaper eller andre utenfor sterke-muskler.com

Annonsører
Vi bruker en ekstern ad selskaper til å vise annonser på nettstedet vårt. Disse reklamene kan inneholde cookies. Mens vi bruker informasjonskapsler i andre deler av vårt nettsted, informasjonskapsler som mottas med banner annonser er samlet inn av vår annonse selskapet, og vi har ikke tilgang til denne informasjonen.

Påmeldingsskjema
Nettstedene våre registreringsskjemaer noen ganger krever at brukerne å gi oss kontaktinformasjon (som navn og e-post). Kontakt informasjon fra registreringsskjemaet brukes til å gi ekstra funksjonalitet, og opprettholde og forbedre kvaliteten på tjenesten og gi generell statistikk for bruken av sterke-muskler.com nettstedet. Kontakt informasjon fra registrering former kan også brukes til å opprettholde en e-postliste som er brukt av sterke-muskler.com til å informere brukerne om endringer på nettstedet, og det er ikke gitt videre til en tredjepart.
Informasjonen som samles inn fra registrerings skjemaer angående den generelle demografiske opp av sterke-muskler.com besøkende (dvs. andel av besøkende fra Canada) kan bli gjort tilgjengelig for tredjepart, men ikke at opplysninger som er bare assosiert med enkeltpersoner (dvs. e-postadresser, navn).

Kontakte Nettstedet
Hvis du har noen spørsmål om denne personvernerklæringen, bruk av dette nettstedet, eller din omgang med dette nettstedet, kan du kontakte oss. sterke-muskler.com forbeholder seg retten til å endre denne personvernerklæringen når som helst og uten varsel, og kun gjeldende personvernerklæring kan anses som effektiv. For å sikre at du viser de gjeldende setning, velger du alternativet oppdater i nettleseren din.