Det Første Kurset av Steroider

Det Første Kurset av Steroider

Write By: admin Published In: Steroider i bodybuilding Created Date: 2016-12-26 Hits: 1016 Comment: 0

Hva du kan forvente fra den første av steroider?

Du har besluttet å ta steroider, selv om det aldri noensinne gjort det før? I dette tilfellet, Du må løse en rekke viktige spørsmål:
- Hvorfor gjør jeg dette?
- Hva er steroider og hvordan du skal ta?
- Trenger jeg har utholdenhet til å være i samsvar med alle nødvendige forskrifter?

Før du begynner å ta steroider, må du konsultere en spesialist for å finne ut om Du har medisinske kontraindikasjoner. Dette er veldig viktig, så betaler hyllest til dette problemet og er obligatorisk for å bestå alle nødvendige tester og konsultasjoner.

Når dette problemet er løst, tune in til noen alvorlige arbeid.
Sammen med treneren velge den mest passende for Deg personlig løpet av steroider for å få muskel massen. Husk at valget ikke er for liten (den mest populære kurs Nr 1 (DECA + Danabol), kurs Nr 2 (DECA + Sustanon 250), Kurs Nr 3 (Boldenone + DECA), kurs Nr 4 (Boldenone + Testosteron). Betale spesiell oppmerksomhet til kosthold som vil bygge muskelmasse.

Husk at Du må regelmessig veiing og måling av vekst av muskelmasse.Dette betyr en systematisk fysiske øvelser som vil bygge muskelmasse.

I tillegg, har Du ofte og spiser riktig: hver 1, 5 – 3 timer. Den viktigste delen av hvert måltid bør bestå av protein og en viss mengde karbohydrater og fett.
Du godtar en utrolig aktiv livsstil og arbeid i retning av å ta stoffet på tid til å spise, gjøre det riktige øvelser i riktig mengde.
Livet fortrengt de mange fristelser, fordi de fleste av dem rett og slett utestengt hvis Du bestemmer deg for å ta anabolics.

Så, hvis Du tenkt på det og valgte denne vanskelige, men nødvendige banen som Du må huske:
- du bør ikke ta androgene stoffer;
- det første kurset bør være kort , ikke mer enn 6 uker, fordi folk for første gang tar anabole steroider, økende vekt raskere;
det første stoffet bør alltid være en som ikke jobber (som det fremgår av eksperter) skade;
- ikke stol på valg av stoff til mannen som vil si "men jeg ble vedtatt.."
- husk: det første valget av steroider, selv en sports lege – det er prøving og feiling, fordi hver kropp har sin egen individuelle egenskaper;
riktig ernæring og byrde er ikke til assistenten, og nært samspill mellom person, bedøve, stress og ernæring.
Som du kan se, steroider krever en bestemt intellektuell tilnærming. Bodybuilding – sport av analytisk-tenkende mennesker som vet hvordan å spise riktig, riktig tog, riktig organisere din ferie.
Hvis Du ikke er redd for (og dette er bare begynnelsen på et alvorlig arbeid for å forandre kroppen) hvis Du har bestemt deg for å endre deg selv - og deretter gå videre! Gå for det!