Mekanismen for Handling av Steroider

Mekanismen for Handling av Steroider

Write By: admin Published In: Steroider i bodybuilding Created Date: 2017-01-09 Hits: 1399 Comment: 0

Alle vet at for å øke lean body mass, trening alene er ikke nok, så idrettsutøvere har å ty til disse stoffene som steroider. Det viktigste å huske er at den ønskede effekten vil bare bringe sett av tiltak: opplæring, steroider, ernæring.

Hvordan gjøre steroider fungerer i kroppen vår? Hva er deres virkningsmekanisme?

Så, steroid går i blodet og dets molekyler spre seg i hele kroppen. Det de reagerer med celler av skjelettmuskulatur, sebaceous glands, hår vesker, så vel som med bestemte områder av hjernen og endokrine kjertler. Anabole steroider kan trenge gjennom cellemembranen, som består av fett. Inne i cellene steroider samhandle med androgen reseptorer til kjernen og cytoplasma.

Androgen reseptorer overføre signalet inne i cellekjernen, som et resultat, endringer i uttrykket av gener. Med andre ord, aktiverer prosesser som sender signaler til andre deler av cellen. Som et resultat, stimulerer syntesen av alle typer nukleinsyrer, og begynner å danne nye protein molekyler.

På muskel vekst steroider er som følger:

• akselerert protein syntese
• recovery krever mindre tid
• reduserer effekten av katabolske hormoner
• differensiering av celler er forskjøvet i retning av muskelen, og dermed redusere dannelsen av fett celler
• akselerere metabolske reaksjoner, noe som resulterer i nedbryting av fett.

Mekanismen for handling av steroider

Når du gjør bodybuilding bruke syntetisk testosteron (en steroid). Det er den mannlige seksuelle hormon som syntetiseres av kroppen, men for idrettsutøvere dette er ikke nok, så ta det videre. Dette veksthormon.

Kvinner bruker menn testosteron kan føre til noen problemer økende vekst av hår, svikt i menstruasjonssyklusen og andre hormonelle lidelser. Derfor, kvinner bodybuilding før du tar steroider, er det bedre å oppsøke en lege.

Arbeid steroider i henhold til følgende ordning: når nedbryting av muskelvev (katabolisme), dannelse av nye (anabolisme). Hvis du ikke ty til steroider, denne prosessen forutsetter ingen endringer i kroppen, og verken tap eller vektøkning er ikke spesielt merkbar. Men nivået av veksthormon (testosteron) påvirker frekvensen av dannelse av nye muskelceller, som er, øker muskelmasse.

Derfor, hvis tid til utvinning av muskelceller er redusert, opplæring kan bli forsterket og tung, noe som ytterligere øker veksten av muskler. Så hvis Du bestemte deg for enhver pris for å bygge alvorlig muskelmasse uten å bruke steroider det er ikke nok!