Steroider Sykluser

Steroider Sykluser

Write By: admin Published In: Steroider i bodybuilding Created Date: 2017-01-09 Hits: 1416 Comment: 0

Anabole steroider er prestasjonsfremmende stoffer som er brukt til å øke muskelmasse og styrke og forbedre den fysiske ytelsen.

Generell beskrivelse av steroider sykluser

Steroider komme i ulike former og gjennomføre ulike egenskaper. Vurderer dette faktum steroider bør gis etter en bestemt syklus. Derfor, en anabole steroider-syklus representerer den perioden av å bruke steroider, etter visse indikasjoner på administrasjon. Sykluser for injiserbare steroider skiller seg vesentlig fra den sykluser for orale steroider. Først av alt, perioden for å administrere injiserbare steroider er mye lengre enn for orale steroider. Mens den siste vil bli brukt i en kort periode av tid for å unngå skade leveren og andre alvorlige bivirkninger, injiserbare steroider må brukes for en periode på 6 til 12 uker, og hvis steroider er en mild en syklusen kan forlenges for et par uker. Alle steroider kan brukes alene eller i sammentreffet med andre steroider. Slik praksis er kalt steroid stack. I en steroid syklus, til base steroid er lagt til en mildere steroider for å redusere forekomsten av bivirkninger. Det er steroider stabler dannet fra enkelte steroider som fungerer godt på de fleste idrettsutøvere; men hver bruker kan finne sin egen bunke som vil fungere på sitt bestemt tilstand. Det er anbefalt å bruke testosteron som utgangspunkt steroider, for å sørge for at kroppen er supplert med hormon.

Nybegynner steroid sykluser

Det er noen grunnleggende ting å ta hensyn til når du begynner å følge en bestemt syklus. Hvis du aldri har brukt steroider, den første syklus skal være veldig enkel. Generelt, i løpet av de første steroid syklus det er anbefalt å bruke testosteron, som kroppen er allerede kjent med det og vil reagere positivt til ekstra mengden av hormonet. Når du vil forstå hvordan kroppen reagerer på et steroid, og vil lære å kontrollere doser, vil det være mye enklere å bytte til andre steroider.

Avansert steroid sykluser

Avansert sykluser betyr stabling base-steroid med en annen steroider. Når brukeren hadde noen steroid sykluser og har lært hvordan du skal håndtere doser for å oppnå de ønskede resultater, kan han forholde seg til en avansert steroid syklus. En viktig ting å huske, periode mellom sykluser må være på minst 4 uker. Man kan ikke start en annen syklus med en gang etter avvikling et bestemt steroid. Før du starter en annen syklus, kroppen trenger litt tid til å komme seg fra den forrige. Det viktigste trikset med avansert sykluser er om administrering av doser, slik at ønsket resultat er oppnådd med minimal risiko for helse. Hvis standard syklus med testosteron gir gode resultater, er det ingen grunn til å stable det med et annet steroid.

Varigheten av steroid sykluser

Vi har allerede nevnt litt om varigheten av steroid sykluser. Injiserbare steroider syklus skulle vare i en periode på 8 til 12 uker, imidlertid, mange idrettsutøvere forlenge varigheten av administrasjonen til 16 uker og enda lenger. Orale steroider syklus skulle vare for en kortere periode på 1 til 3 uker. Hvis det brukes for en lengre periode av tid, forekomsten av få bivirkninger øker. Planlegg din steroid syklus på forhånd og vurdere alle fordeler og risiko.