Bodybuilding Winstrol Norge

Bodybuilding Winstrol Norge

Write By: admin Published In: Steroider i bodybuilding Created Date: 2017-03-09 Hits: 1564 Comment: 0

Winstrol er populært merke navn av den kjemiske forbindelsen stanozolol. Winstrol 's popularitet er gjort klart ved en rekke positive dopingsaker. Mest omtalte tilfeller av Winstrol bruke inkluderer mixed martial kunstnere Phil Baroni og Tim Sylvia; heptathlete Lyudmila Blonska; og Canadiske sprinteren Ben Johnson. MLB 's Barry Bonds og Roger Clemens har blitt påstått av ved hjelp av denne steroid. Det er, selvfølgelig, de utallige pro kroppsbyggere som testet positivt for dette sammensatte, blant dem Shawn Ray og Nimrod King.

Hvorfor Winstrol er et populært stoff valg mellom Norge kroppsbyggere?

kjøpe winstrol norge

Winstrol er et allsidig stoffet, og det er av flere grunner. For en, Winstrol er tilgjengelig i to former - muntlig og injeksjon. Dette tilbyr komfort til deg som bruker steroider. Hvis du har lav smerteterskel, kan du alltid avhenge av oral Winstrol til å gi gode bodybuilding belønninger.

Winstrol i noen form viser større anabole aktivitet mer enn androgene effekter. Dette er grunnen til at Winstrol Norge er en av de få anabole agenter som er anbefalt for kvinner og nybegynnere. Dette stoffet har et stort oral biotilgjengelighet fordi det er c-17-alfa-alkylated. Ta oppmerksom på at både injeksjon og oral Winstrol har denne endringen, og dermed utvises forsiktighet mot å bruke denne steroid i lengre sykluser. På samme måte må du ikke praksis overdoser med Winstrol.

Virkninger Winstrol Resultater

Mange kroppsbyggere som har brukt både forberedelser ville stemme for den injiserbare Winstrol Depot for to grunner. Først, er for finansielle hensyn - du vil spare penger når du bruker injiserbare siden det er billigere. For det andre, Wisntrol Depot er angivelig mindre stressende til leveren.

winstrol depot kjøp norge

Winstrol Depot, i motsetning til de fleste steroider er designet for intramuskulær injeksjon, er ikke forestret. Estere er vanligvis knyttet til injiserbare steroider for å gjøre dem mer lipofile, som ordrett kan oversettes til som "olje-elskende". Uten en ester, Winstrol trekker seg lett i vann, en egenskap som er både en ressurs og en ulempe. Som vannløselig, Winstrol gir umiddelbare anabolisme, men ulempen er at det krever hyppig injisering, som er minst annenhver dag, for å opprettholde en ideell blod nivå.

Winstrol er en forløper av dihydrotestosteron, som forhindrer den fra aromatizing til kvinnelige hormoner, kalt estrogens. Dermed, når du bruker Winstrol vannretensjon er sjelden opplevd. Fra denne karakteristiske, vil du ha en idé som Winstrol er mer ideell for skjæring fase som det er svært stand til å levere hardere og godt definert fysikk. Imidlertid, på grunn av sin lave androgene komponent, bør det tas med et stoff med tilfredsstillende androgene aktivitet, for eksempel Parabolan. Denne bunken sikrer at du vil være i stand til å holde på muskelmassen du har opparbeidet deg i løpet av bulking. Anavar (oxandrolone), Equipoise (boldenone), eller testosteron er likeledes anbefales å være stablet med Winstrol Norge under skjæring eller konkurranse forberedelse.

Den anbefalte doseringen av Winstrol for menn er 25 mg-50mg per dag, noen går til 100 mg per dag for større gevinster. For kvinner, rundt 5 mg-10 mg per dag er nok til å levere tilstrekkelig muskel styrke og masse gevinster. Hvis kvinner velger for den injiserbare versjonen, kan de dele en 50mg-ampule inn et minimum av to doser.