Bodybuilding Proviron Norge

Bodybuilding Proviron Norge

Write By: admin Published In: Steroider i bodybuilding Created Date: 2017-03-09 Hits: 1646 Comment: 0

Det ene ord som vil beskrive Proviron er "unik." Proviron er en muntlig anabole steroid av den generisk sammensatte mesterolone, men oppfører seg som en anti-aromatase agent Dermed Proviron er klassifisert som en androgene steroider og anti-aromatization reseptbelagte stoffet.

kjøpe proviron norge

Spekulasjonene florerer på hvordan Proviron utøver denne aktiviteten. Noen steroid eksperter mener at det kan være knyttet til østrogen reseptor downregulation. Det er en allment akseptert teori, men som sier at Proviron er anti-estrogenic egenskaper er på grunn av sin evne til å hindre produksjon av østrogen. Og siden Proviron er ansett som en svak anabole, det er mer populær for sin evne til å hindre gyno og væskeretensjon. Faktisk, hvis du er å ta en titt på Proviron historie du vil vite at dette alltid har vært tilfelle med Proviron Norge. Kroppsbyggere i løpet av 1970-tallet til 1980-tallet Proviron brukes for det meste for sine anti-aromatase egenskaper. Stoffer som Aromasin Arimidex og ennå ikke var tilgjengelig på den tiden.

Proviron binder seg godt med androgen reseptorer, men det har også sterk affinitet for hydroxysteroid dehydrogenase (3HSD), et enzym som nedprioriterer steroider ved å fjerne deres 3-keto-gruppen. Dette er grunnen til hvorfor denne steroid viser svake anabole effekter.

Proviron, imidlertid, er godt kjent som en "hjelper" steroid. Denne forbindelsen har høy affinitet for sex-hormone-binding globulin (SHBG), som er hvorfor det er ofte stablet i en syklus for å forsterke effekten av de andre steroider blir brukt. SHBG, spesielt de som produseres av testiklene, har høy affinitet for androgener dermed er de noen ganger kalles androgen-bindende protein. Følgelig, når Proviron binder seg med SHBG, androgener er fri til å utøve sin anabole effekter.

Kjøpe Proviron Mesterolone Norge

norge proviron kjøp

Proviron er å foretrekke i en syklus hvor høyt aromatizable agenter er brukt. Aromatizable legemidler som er beryktet for å forårsake overflødig vann oppbevaring og gynecomastia. Proviron er også brukt post-syklus, siden det er effektiv i å hemme aktivitet, samt å hindre produksjon av østrogen. Husk at selv når du slutter å ta eksogene androgener, aka steroider, er din kropp er fortsatt ikke i stand til å produsere sin egen androgener. Som sådan, det er mer sirkulerende østrogen i kroppen enn androgener. Dette er grunnen til at Proviron Norge er også et godt stoff til bruk i post-syklus terapi som det kan fremskynde sperm produksjon for å gjenopprette seksuelle funksjoner.

Dette er ikke å si, imidlertid, at østrogen er den råeste av alle hormoner. Dette hormonet er også nødvendig for muskel vekst skal skje. En moderat forhøyet østrogen nivå er, faktisk, mye ønsket av kroppsbyggere som er ute etter en større muskelmasse. Og det er ikke bare østrogen som kan føre til gynekomasti og væskeretensjon; gestagen og kan også vise bivirkninger like de som er observert med overdreven østrogen-nivå.

Den vanligste klagen med Proviron av mannlige brukere er erektil dysfunksjon, spesielt langvarig og hyppig ereksjon. Den potensielle bivirkninger for kvinnelige brukere med Proviron bruk er forstyrrelser i menstruasjonssyklusen.

Leverskade, de snakket-om bivirkning av steroider, vil ikke være et problem med Proviron Norge siden det ikke har blitt endret på 4. ring; betyr, det er ikke alfa-alkylated. De fleste orals har denne endringen for dem å overleve first-pass metabolisme.

Anbefalt daglig dosering av Proviron er 25 mg-200 mg daglig for menn og 25 mg-50 mg for kvinner.