Steroider Bivirkninger

Steroider Bivirkninger

Write By: admin Published In: Steroider i bodybuilding Created Date: 2017-03-09 Hits: 9541 Comment: 0

Tar steroider er kjent for å forbedre muskel styrke og størrelse, og gi et konkurransefortrinn til utøvere som trener med dem. Brukerne er vanligvis imponert over resultatene av å ta medisiner og med sine slankere, mer fit kropp. Men det er en downside til å ta steroider bivirkninger som kan forårsake alvorlig skade på mange av de organer funksjoner.

anabole steroider bivirkninger

Som alle medisiner, steroider har to typer virkninger på kroppen terapeutiske effekter og ikke-terapeutiske effekter. Terapeutiske effektene av steroider er ønskede effekter av å ta steroider, en slankere physic, større og sterkere muskler. Ikke-terapeutiske effekter er de uønskede bivirkninger av steroider som kan føre til skade på kroppen. Alle som vurderer å bruke steroider bør lære om disse bivirkningene og deres farer fordi mange av dem kan være irreversible, selv dødelig hvis steroider er brukt på feil måte.

Det er mange forholdsregler steroid brukere kan ta for å redusere bivirkninger forbundet med bruk av steroider Norge. Riktig dosering, riktig fysisk trening, en planlagt utvinning og bruk av visse kosttilskudd for å motvirke bivirkninger kan gjøre bruk av steroider tryggere og mindre skadelig.

Faktisk, det er noen debatt, slik skadelig steroider er når de blir brukt riktig. De fleste studier på steroider bivirkninger ble gjennomført på et tidspunkt når brukere var klar over sine farer og hadde en tendens til å ta mye større mengder legemidler enn det som var nødvendig og kosttilskudd for å motvirke bivirkningene var ennå ikke utviklet. Også, steroider seg selv var ikke så avansert som de som er tilgjengelige i dag. I henhold til Jerald Bain av University of Toronto, mange av bivirkningene som er forbundet med steroider, som leverskader og hjerte problemer, er relatert til den klassiske anabole agenter 17-alkylerte steroider. Han påpeker imidlertid at disse steroider er ikke ren testosteron, grunnlag for steroider, og at økte nivåer av testosteron i kroppen viser ingen tegn til å forårsake disse skadelige bivirkninger, og kan faktisk være nyttig for kroppen.

Som vitenskapen om steroider Norge øker, kan det være en tid da deres bruk vil være trygg. Men for nå, er deres bivirkninger bør bli sett på med seriøs vurdering før du bruker noen form for steroider. Følgende er noen av de kjente bivirkningene av steroider:

bivirkninger av anabole steroider

Leverskade – Steroider inneholde giftstoffer som leveren renser fra kroppen, noe som kan føre til cyster eller svulster.

Nyreskader – Nyrer også hjelpe rense kroppen for giftstoffer, og selv om det er sjelden, bruk av steroider kan føre til nyreskader.

Hjerte problemer – Steroider påvirker kardiovaskulære systemet på mange måter. Steroider kan øke kolesterolnivået i kroppen, noe som kan føre til blokkerte blodårene rundt hjertet eller blodpropp i hele kroppen, inkludert hjernen. Også, steroider kan føre til kardiomyopati der hjertet muskelen blir større og svakere og er i stand til å pumpe blodet rundt i kroppen. Til slutt, bruk av steroider kan føre til høyt blodtrykk, som er den ledende årsak til hjerteinfarkt og slag.

Problemer med det reproduktive systemet – Steroid bruk påvirke reproduktive system av både menn og kvinner. I menn, høye doser av steroider føre til infertilitet mens de bruker steroider. Også, steroider kan føre til menn for å utvikle kvinnelige egenskaper, slik som tap av kroppshår, redusert størrelse på testiklene og de kan også utvikle seg større bryster. I kvinner, bruk av steroider kan føre til mannlige egenskaper som ansikts hår og tap av hodebunnen håret. Steroider også endre en kvinnes menstruasjonssyklus og gjøre dem i stand til å bli gravid mens du bruker steroider.

Hemmet skjelett-vekst – Testosteron er kroppens kjemiske messenger som bremser vekst av bein under puberteten. Ungdom som bruker steroider kan alvorlig stunt deres vekst og bli mindre utviklet enn de ville vært uten bruk av steroider.

Hud problemer – toksiner i steroider når det skilles ut gjennom kjertler i huden få brukere til å lide av akne.

Psykiske problemer – Steroider kan påvirke folks stemninger på en rekke måter. Noen brukere rapporterer en høy fra å ta steroider, som ofte etterfulgt av en lave. Langvarig bruk uten riktig recovery plan kan føre til alvorlig depresjon. Også, mange brukere rapporterer økt følelse av aggresjon, en tilstand som nå er skapt som roid raseri.