Post Syklus Terapi

Post Syklus Terapi

Write By: admin Published In: Steroider i bodybuilding Created Date: 2017-03-09 Hits: 1700 Comment: 0

Tar steroider fører til intense endringer i den hormonelle balansen i kroppen. Selv om den ønskede effekten kan være positiv for muskel bygging og fett-tap, det finnes mange negative bivirkninger som kan og vil oppstå. Etter en steroid syklus, brukere bør forberede seg til å bekjempe uønskede virkninger ved å planlegge hva kalles en Post Syklus Terapi.

post syklus terapi pct

For å forstå behovet for og planlegge en vellykket PCT, må vi først forstå hva som skjer når kroppen tar i anabole steroider. Når kroppen tar i overkant testosteron, det produserer overflødig østrogen for å nå en balanse. Når testosteron inntak er suspendert, overflødig østrogen, vil føre til at brukeren uønskede egenskaper, som for eksempel bryst vekst. Anabolics har også en tendens til å stenge kroppens naturlige testosteron produksjon for en lengre periode, slik at effekten av den ekstra østrogen i kroppen gå på jobb uten kroppens naturlige beskyttelse av å øke sin egen testosteron. Hva dette betyr er at selv om resten, et godt kosthold og riktig vekt trening vil hjelpe kroppen til å gjenopprette fra steroider, en skikkelig post-syklus terapi vil mest sannsynlig kreve at man tar hjelpeutstyr narkotika for å bringe kroppens nivåer av hormoner tilbake til det normale.

Det beste forsvaret mot uønskede østrogen i kroppen er, ironisk nok, ved å ta østrogen. På samme måte som kroppen lager østrogen når det i en økning av anabole testosteron, kroppen vil også øke testosteron når det er lagt til østrogen. Men hvordan skal vi unngå uønskede estrogenic effekter som bryster og vann-oppbevaring? Ved å ta en spesiell form av østrogen som kalles Selektive østrogenreseptormodulatorer (Serm). SERM er designet for å legge til østrogen i kroppen ennå blokkere receptor områder i de cellene som stimulerer den uønskede effekten av østrogen.

De to mest brukte typer Serm på markedet er Clomiphene Citrate og Tamoxifen. Disse stoffene er vanligvis tatt i løpet av de siste ukene av et anabole steroid syklus og fortsatte i et par uker etter for å stimulere testosteron produksjonen i testiklene. Tar en eller begge av disse stoffene vil i stor grad redusere østrogen effekter av et steroid syklus.

pct nolvadex norge

I tillegg til østrogen effekt av å ta testosteron, det er også en annen uønsket virkning som trenger å bli tatt opp i PCT-katabolske effekt. Anabole steroider fungerer ved å gjøre musklene beholde nitrogen og aminosyrer som er byggesteiner for muskel vev. Dessverre, kroppen liker muskelvev det allerede har, og derfor opprettholder en balanse mellom en anabole, eller muskel-bygning, state, og en katabolske, eller muskel-ødeleggende, stat. Anabole steroider fungerer ved å blokkere receptors i muskel vev som tar i kortisol kjemikalie som gjør at kroppen er katabolsk tilstand. For å bekjempe dette, for kroppen produserer mer av receptor områder som tar i kortisol og når steroid bruk er avviklet, disse ekstra nettsteder vraket ødeleggelse på gevinst du har fått i løpet av steroid syklus. En god PCT vil omfatte kortisol suppressors, slik som B-Androstenetriol, 7-Hydroxy-DHEA eller lignende stoffer.

Sammen med Serm og kortisol suppressors, det er mange andre naturlige stoffer for å hjelpe kroppen utvinning fra anabole steroid sykluser og deres bivirkninger. Det er produkter for å hjelpe til med levertoksisitet, erektil dysfunksjon, hårtap og en rekke andre problemer som kan komme opp i løpet av en syklus. Imidlertid, ved å holde en PCT planlegge enkle, vil det være enklere å finne hvilke produkter som fungerer og hvilke som ikke er det, så holder listen over PCT legemidler kort vil gi deg en bedre sjanse til å finne en vellykket plan som fungerer for deg.