Sports ernæring på i løpet av steroider

Sports ernæring på i løpet av steroider

Write By: admin Published In: Sports ernæring Created Date: 2017-03-30 Hits: 2232 Comment: 0

I løpet av steroider kroppen din i Norge må det høye innholdet av næringsstoffer av protein, karbohydrater, fett, vitaminer og mineraler. Du må spise hard, som ville få alle nødvendige næringsstoffer, men bortsett fra hovedstrømforsyningen , kan du også eventuelt bruke bodybuilding kosttilskudd for å hjelpe deg med å fylle ut de manglende komponenter fra hovedstrømforsyningen .

Protein.

     Proteiner er   den mest   populære   og   oftest   bare   brukt   sports   supplement.   De   er   forskjellige   typer av   denne   myse, kasein,  soya,   egg. Protein - et   protein   som   er   for   din   muskel byggemateriale.    Proteinet   består   av   et stort   antall av   forskjellige   aminosyrer,   og   at de   i   sin   tur   er delt   på   uviktig   og   viktig. Proteiner   må   spesielt   drikke,   når   du   går gjennom   et kurs   av steroider   for å   gjøre opp   din    regler   protein.   Ved   1   kg.   din   vekt   du   hver dag   bør   få   2 - 2,5 gram   protein.   Med hovedstrømforsyningen  som må være fra deg ikke mindre enn fire ganger på en dag, er det ikke alltid fungerer for å få frekvensen av protein så utøverne og begynne å konsumere protein. Proteinet fremstilles i form av et pulver, det er bedre bare å drikke med skummet melk, 2 - 3 ganger i dag, i intervallene mellom de viktigste måltidene. Protein er best av alt å fordøye og i de fleste store mengder av det i morgen etter søvn og umiddelbart etter din treningsøkt. Protein er nødvendig å drikke nødvendigvis et supplement til hovedstrømforsyningen, men ikke i stedet for det, hvordan gjør noen idrettsutøvere. Det er bedre å bare drikke en protein om morgenen, når du er bare at våknet og har du ingen appetitt, som noe å spise. I dette tilfellet, du vil være i stand til å lære fra de 30 - 50 gram protein for en tid. Etter en halv -timers etter at hvordan du drikker protein kan fortsette til frokost. Etter en treningsøkt direkte i gym er også veldig god å drikke protein, det vil bli kjøpt i løpet av 20 minutter mens du tar en dusj og kle på seg. I morgen og etter en treningsøkt er bedre bare å drikke whey protein det raskere bare å fordøye. På kvelden før du sovner bedre å drikke en kasein protein det lenger å fordøye de resterende proteiner og kunne i tid på søvn hele tiden opprett i din kropp alle aminosyrer.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                        

Gainer.

     Gainer - racing additiv med et høyt innhold av karbohydrater 60% og en gjennomsnittlig proteininnhold på 30%. Gainer hovedsakelig idrettsutøvere bruker før og etter trening. For å laste ned en raske karbohydrater og proteiner. Karbohydrater er vår energi, bruker dem vi har utholdenhet og god ytelse. Før trening gainer hvis du drikker en time. Du vil passere all trening med en god respons av muskler, vil du være i stand til å komme seg raskere mellom settene, vil din utholdenhet øke dramatisk, og du vil raskt komme ut av pusten. Under intensiv trening i Norge, er du i stand til å bruke en stor mengde glykogen i musklene. Det må nødvendigvis gjøre opp for å bruke karbohydrater som er tilgjengelige i gainer. Glykogen er ansvarlig for muskel utholdenhet og ytelse. Hvis du fylle opp glykogen i musklene etter en treningsøkt Gainer er en svært gunstig effekt på treningen som en helhet. Gainer beste bruk av utøvere som ikke er sannsynlig å være overvektig. Og uerfarne utøvere med kroppsvekt er lav. På denne måten er de i stand til å øke kaloriinnholdet i maten, som nødvendigvis vil føre til en økning i muskelmasse, styrke og treningsintensiteten som helhet. Det er ikke nødvendig å drikke Gainer de utøvere som har en ekstra fett som ikke ville få enda ytterligere ekstra kilo, for hvilke det er best egnet flytende proteiner og aminosyrer.                                                                                                                                                                                                                                                    

Kreatin.

    Kreatin  -  kanskje  også   en   av de mest   ettertraktede sportstilskudd.  Kreatin er det mest store beløp i rødt kjøtt er biff, kalkun og rød fisk. Kreatin er produsert ved vår legeme uavhengig av hverandre omtrent 1 gram per dag. Og i midten vi spiser et måltid en gram kreatin i dag. Dette er for utøvelse utøveren for små og så mange utøvere fylle kreatin med hjelp av sportstilskudd. Kreatin hjelper oss å gjøre en mer kraftfull peak sammentrekning av våre muskler. Med hjelp av kreatin vi kan trene mer intensivt og kontinuerlig. Kreatin legger vår eksplosiv kraft og mer vedvarende muskelutholdenheten. Våre muskler når fylt med kreatin er i stand til å takle med en stor og kraftig belastning,muskeltretthet stopper oss trøbbel , og vi er i stand til å heve i øvelser i løpet av en stor vekt på baren, som gjør oss ensterk og massiv. Kreatin kan være og må spise i løpet av den tiden løpet av steroider og etter et år, som ville være det for å forbedre virkningen av steroider og oppnå en god resultat. Kreatin bruk med fase belastning er den første uken av 25 gram kreatin i dag, og etter å opprettholde for 5 gram kreatin i dag, til mer enn 1 til 1,5 måneder. Men du kan , og uten fase belastning å drikke kreatin av 5-10 gram i en dag. På mer enn 1 til 1,5 måneder. Etter dette følger på en måned til å slutte å motta kreatin. Kreatin er bedre bare å drikke om morgenen etter søvn og umiddelbart etter trening, for å fortynne kreatin godt med søt saft eller honning, denne måten du gjør transport system av kreatin med hjelp av noe som han vil bli bedre assimilert. Bedre å bare kreatin drink på slutten av et steroid kurs og etter det på under en måned på denne måten du vil være i stand til å hjelpe dine muskler for å unngå fase katabolisme løpet som det er ødeleggelsen av dine muskelfibre.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                 

Glutamin.

     Glutamin - er  den mest   viktig  aminosyre   i   vår   kropp.   Det   er   60%   av   alle   aminosyrer.   Som   sier   om   det faktum   at   det   er   i   våre   muskler   i et   meget   stort   beløp.   Glutamin er    den mest   raskt   og   sterkt   hjelper    oss   til å bygge opp muskelmasse.  Også glutamin hjelper gjenopprette våre muskler etter noen tunge intense treningsøkter. I løpet av hvilken vi få microtrauma i form av mikrosprekker og mikro brudd av muskelfibre. Glutamin er i stand til raskt å fylle og feste det sted på hvilken var mikro gap fibre. Og den mest viktig i det faktum at det sted hvor såpe microtrauma vil smelte mer sterk og motstandsdyktig til neste trening. Glutamin er i stand til å gjøre våre muskler mer sterk og massiv. Så det glutamin gjør sterkere vår immunsystem til ulike typer sykdommer. Glutamin er bedre bare å drikke 10 gram i en dag etter trening. Glutamin amino mye i forskjellig kjøtt, fisk, cottage cheese og egg, men den ekstra inntak av sportstilskudd alle de samme ønskelige i løpet av steroider og etter sin ferdigstillelse. Hva ville hindre den fasen av katabolisme, på hvilken det er ødeleggelsen av våre muskler.     

Tags: protein gainer kreatin glutamin