Steroider i bodybuilding

Bodybuilding Proviron Norge
09 Mar / 2017

Bodybuilding Proviron Norge

Write By: admin Published In: Steroider i bodybuilding Hits: 1647 Comment: 0

Det ene ord som vil beskrive Proviron er "unik." Proviron er en muntlig anabole steroid av den generisk sammensatte mesterolone, men oppfører seg som en anti-aromatase agent Dermed Proviron er klassifisert som en androgene steroider og anti-aromatization reseptbelagte stoffet.

Bodybuilding Winstrol Norge
09 Mar / 2017

Bodybuilding Winstrol Norge

Write By: admin Published In: Steroider i bodybuilding Hits: 1841 Comment: 0

Winstrol er populært merke navn av den kjemiske forbindelsen stanozolol. Winstrol 's popularitet er gjort klart ved en rekke positive dopingsaker. Mest omtalte tilfeller av Winstrol bruke inkluderer mixed martial kunstnere Phil Baroni og Tim Sylvia; heptathlete Lyudmila Blonska; og Canadiske sprinteren Ben Johnson. MLB 's Barry Bonds og Roger Clemens har blitt påstått av ved hjelp av denne steroid. Det er, selvfølgelig, de utallige pro kroppsbyggere som testet positivt for dette sammensatte, blant dem Shawn Ray og Nimrod King.

Kur Anavar Norge
09 Mar / 2017

Kur Anavar Norge

Write By: admin Published In: Steroider i bodybuilding Hits: 3290 Comment: 0

Første ting du må vite om Anavar er at det er den anabole-androgene steroider, som er minst sannsynlig å forårsake helseproblemer. Anavar er beskrevet som en mild steroid, og så, hvis du er kvinne, en nybegynner eller noen er veldig følsomme for bivirkninger som vanligvis forbindes med steroider, Anavar er steroid for deg.

Mekanismen for Handling av Steroider
09 Jan / 2017

Mekanismen for Handling av Steroider

Write By: admin Published In: Steroider i bodybuilding Hits: 1681 Comment: 0

Alle vet at for å øke lean body mass, trening alene er ikke nok, så idrettsutøvere har å ty til disse stoffene som steroider. Det viktigste å huske er at den ønskede effekten vil bare bringe sett av tiltak: opplæring, steroider, ernæring.

Post Syklus Terapi
09 Mar / 2017

Post Syklus Terapi

Write By: admin Published In: Steroider i bodybuilding Hits: 1792 Comment: 0

Tar steroider fører til intense endringer i den hormonelle balansen i kroppen. Selv om den ønskede effekten kan være positiv for muskel bygging og fett-tap, det finnes mange negative bivirkninger som kan og vil oppstå. Etter en steroid syklus, brukere bør forberede seg til å bekjempe uønskede virkninger ved å planlegge hva kalles en Post Syklus Terapi.

Viser 1 til 6 av 8 (2 sider)